Over mij

Met Château Rustique maak ik mijn grote passie waar: het bouwen van rustieke meubels, en specifiek: hondenbenches. 

Van jongs af aan vind ik het geweldig om dingen te creëren uit hout. Eerst hobbymatig, daarna steeds meer projectmatig en sinds het krijgen van onze eigen Boxer vond ik écht het hetgeen wat ik leuk vind, namelijk het maken van houten hondenbenches. Het combineert mijn passie voor het werken met hout en natuurlijke materialen, en dan doe ik dat ook nog eens voor de leukste, verwende huisdieren die er zijn!. 

De benches van Château Rustique zijn unieke hondenbenches die in vrijwel ieder interieur hele mooie statement-items zijn. Want een hondenbench hoeft in mijn beleving niet alleen functioneel te zijn, een mooi meubel mag ook best een beetje opvallen en je interieur compleet maken.

Ik geniet van de pure uitstraling van natuurlijke materialen. Niet alleen hout, maar ook materialen als smeedijzer, rotan, keramiek en leer. Die elementen geven warmte en karakter aan een interieur; het maakt het één geheel.

Mijn huisdierenassortiment zou, naast hondenbenches, derhalve niet compleet zijn zonder andere meubels en accesoires voor onze lieve viervoeters. Daarom vind je bij Château Rustique ook tal van andere producten met een natuurlijke uitstraling speciaal voor onze grootste maatjes.

Ik hoop dat je net zo warm wordt van al die leuke items als ik!

Lieve groet,
Janneke